Jeg har fotograferet siden jeg var helt ung, hvor jeg startede til fotolære på ungdomsskolen i Åbyhøj. Siden fik jeg mit eget mørkekammer med forstørrelses apparat, fremkaldere, stopbade og fixér. Den analoge ballast har jeg haft meget glæde af i den digitale verden.

 

Jeg arbejder meget traditionelt med fotografiet, jeg forsøger at gengive synsindtryk fotografisk. De billeder, som jeg foretrækker, er billeder som man ikke bliver færdig med at se på med det samme, men vender tilbage til igen og igen.

Jeg har dyrket min hobby i forbindelse med et højskoleophold på Askov Højskole og som medlem af de to århusianske fotoklubber AFA og ISO8000. Jeg har især haft glæde af at arbejde sammen med gode venner her i Foto*Vision, en lille uformel fotogruppe, hvor jeg for  alvor har kunnet kaste mig over de muligheder, som redigering af billeder på computeren tilbyder.

 

I forbindelse med mit arbejde på virksomheden Terma redigerede jeg personalebladet ‘Termitten’ hvor mine billeder blev flittigt brugt. Senere har jeg brugt mine fotografier i de tekniske manualer på firmaet BEUMER (tidl. Crisplant).

 Jeg har fotograferet til bladet Motorcyklen, og mine billeder er også blevet vist på Aarhus Stiftstidendes hjemmeside (Zumba event). Flere af mine billeder har været vist i et blad, som blev udgivet i forbindelse med en aktivitetsdag i Lystrup. Desuden er flere blevet brugt i Visit Læsøs turistbrochure.


Mine billeder har også været udstillet i bl.a. Bruuns Galleri, Aarhus og i Elsted sognegård.

Web: www.krogbaekfotografi.dk          Mail: info@krogbaekfotografi.dk

Peter Krogbæk Andreasen

Jeg beskæftiger mig primært med landskabsbilleder og arkitektur: 


Landskabsbilleder fordi jeg fascineres af store vidder, spændende lysspil og former, gerne suppleret med detaljer.

Arkitektur af omtrent samme grunde - også her i samspil med detaljer og interiør.


Jeg har altid fundet stor inspiration i at rejse, og på rejser at opleve omgivelserne gennem kameralinsen, som vist fremgår af mange af mine billeder.

Endelig udfordrer det mig at dokumentere og rapportere – at prøve at fange bestemte stemninger og situationer, som en bunden opgave, som for eksempel ved udgivelsen af fotobogen ”Et andet blik på kulturen” (Aarhus 2017)


Jeg har udstillet, alene eller i grupper på cafeer, kulturhuse og biblioteker, bl.a. på Dokk1 og i Bruuns Galleri

                                                                               

  Web: www.jbundgaard.dk               Mail: jbundgaard@mail.dk

Jørgen Bundgaard